疱疹战友论坛

发新话题 回复该主题

寻英文好的同病相怜者!!!! [复制链接]

多年前认识美国的位做药物开发的老人,我英文太差,只记得当时那种药物针对乙肝患者的,主要就是迅速提高免疫.我现在找到了对方的MSN,想询问此药的进展.想找个英文好的做我他之间的即时翻印.

我不是卖药的,也不是骗子!!!我是患者!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我觉得只要希望存在我还是要尝试,在美国很多研究成果转化成商品是个很长的时间.我愿意做实验品去尝试.

不见得专门针对哪种病去研制新药,很多时候增加抵抗里的药物会对很多病起作用.

做好留下您的msn :(

回复:寻英文好的同病相怜者!!!!

你好,我现在需要你的帮助.我估计是得了生殖器疱疹.我很难过,请帮我找些有用的药品可以吗?上次你那位老朋友的治疗肝炎的药物是不是管用?让身体强壮起来的药.再次感谢,我不想我的家人知道这件事,这段话是我朋友帮我写的.再次感谢.

谁可以帮我翻译下这段话.555555......SOS

你好,我现在需要你的帮助.我估计是得了生殖器疱疹.我很难过,请帮我找些有用的药品可以吗?上次你那位老朋友的治疗肝炎的药物是不是管用?让身体强壮起来的药.再次感谢,我不想我的家人知道这件事,这段话是我朋友帮我写的.再次感谢.

谁可以帮我翻译下这段话.555555......SOS

hello,I need  your  help now ,I maybe  get  the   HSV2, I am very  sad  ,can  you  please  help me  to  search  any  useful   medicine   ?   the  medicine  for   HBV   which  your  old  friend  had  last  time,is  there  any   helpful   to  let  our  body  become  stronger?   thank you ,I don't  want  my  family  know  that  i get  the  HSV2,  the  above  is writen by   my  friend,thanks  again.  

是中国式英语,随便凑合着应该可以看懂,看你那么急,献了一下丑,论坛里有几个英语超好的,可是他们现在大概不在,你急的话先发过去看看,不急的话就等哪个翻的好一点的在看。

万分感激.....

不用谢,只怕会被英语好的人笑话:$  ;P

Hello Sir, I probably got infected genital herpes (HSV) and I wish to get your help. I am really upset, can you help to
recommend some effective medicines? The medicine used for HBV which was told by your old friend last time, could it
be helpful? At least the medicine can help to build healthy body. I don't want to reveal this to my family, many thanks to your help. This is translate by my friend. Thanks again.
发新话题 回复该主题